Residence5 Pipera Apartments – contează unde investești

Apr.32023

Residence5 Pipera Residence este locul care contează pentru când te gândești la achiziționarea unei locuințe, ține cont în ce măsură factorii următori contează pentru tine: locația, calitatea sau randamentul investiției. Investiția într-o locuință reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni în prezent, când vine vorba de alegerea investiției. Indiferent că alegi să locuiești în noul apartament sau preferi să îl închiriezi, Residence5 Pipera Apartments îți pune la dispoziție apartamente de calitate, într-o zonă verde care contează și pentru sănătatea ta, dar și pentru un stil de viață sănătos. De asemenenea, ansamblul punctează cu succes toate cele trei criterii care te vor convinge să investești într-un din apartamentele disponibile în complex.

Residence5 Pipera Apartments – investiție de încredere și randament bun în timp

Ansamblul de apartamente Residence5, prin prisma calității construcției și atenției deosebite asupra detaliilor, a spațiilor verzi și aflarea în proximitatea sediilor marilor corporații, centrelor comerciale, restaurante de lux, dar și purtând emblema Residence5 reprezintă o investiție de încredere.

Totodată, istoricul de succes al proiectelor anterioare Residence5, apropierea de zona business, precum și accesul rapid către mijloacele de transport și căile de acces înspre și dinspre capitală către munte, oferă ansamblului un randament bun în timp.

Chiar dacă achiziționezi un apartament pentru a-l transforma în locuință permanentă, nu trebuie să scapi din vedere potențialul de închiriere sau revânzare cu randament pozitiv. Fiind o zonă bună de corporatiști cu venituri bune, vei putea închiria apartamentul pentru o perioadă nelimitată de timp.

Zona de nord a capitalei este considerată o zonă exclusivistă, de aici și atracția unui segment premium către zona Pipera.
Proximitatea față de restaurantele renumite din zona de nord a Bucureștiului, de magazinele de lux, centrele spa, saloanele de înfrumusețare, dar și accesul rapid către mijloacele de transport și Șoseaua de Centură, sunt suficiente motive care să te convingă să investești într-unul din apartamentele de calitate Residence5.

Zona Pipera – în plină expansiune

Pipera este o zonă suburbană a capitalei, situată în nordul acesteia. Cu o comunitate extraordinară de oameni tineri, Pipera formează o zonă rezidențial valoroasă și populară pe piața imobiliară din prezent. Cartierul Pipera îți pune la dispoziție multe școli private internaționale, complexuri rezidențiale moderne, corporații, spații comerciale de lux, alături de o arhitectură de calitate, absolut remarcabilă.
Fiind o zonă în expansiune, Residence5 Pipera Apartments a decis realizarea unui ansamblu de locuințe, special destinate oamenilor tineri, care caută să combine proximitatea job-ului, o viață socială activă, dar și relaxarea oferită de zonele verzi ample.

Residence5 - experiență și succes în industria dezvoltării de proiecte imobiliare 

Ansamblul Residence5 Pipera Apartments este un dezvoltator de încredere, cu experiență și succes în industria dezvoltării de proiecte imobiliare. Residence5 este al 16-lea proiect realizat, totalizând peste 1000 de apartamente și 50 de vile, localizate cu precădere în zona de nord a capitalei (Aviației, Băneasa, Pipera). Fiecare apartament este realizat la standarde ridicate de calitate.

Atenția la detaliile execuției, materialele de înaltă calitate, interioarele scăldate în lumină naturală, transformă apartamentele din întreg ansamblul, într-o investiție de încredere și de viitor.

Dacă ți-am atras atenția și vrei să faci parte dintr-o minunată comunitate, te invităm să consulți apartamentele disponibile pe www.residence5.ro/pipera-apartments. Vei putea alege apartamente cu una, două, trei sau patru camere, de o calitate excepțională, cu vedere spre zona verde, pentru un plus de intimitate

În lumea dinamică în care trăim, viteza devine un avantaj tot mai important, mai ales atunci când vine vorba de a găsi locuința ideală pentru tine. Un apartament cu mutare rapidă este o opțiune care poate aduce numeroase avantaje, atât...
Fiecare pas în direcția unui nou capitol al vieții tale, dorești să fie marcat de eleganță și rafinament, iar noul tău apartament Residence5 Pipera Apartments nu face excepție. În cei peste 20 de ani de experiență în dezvoltări rezidențiale de...
Amplasat într-un cadru exclusivist al Bucureștiului, la doar câteva minute de Bulevardul Pipera și de Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Residence5 Pipera Apartments te răsfață cu avantajele unei zone moderne și cosmopolite. Apropierea de mall Promenada, parcuri, școli, grădinițe și centre comerciale...