Finisaje de interior de calitate pentru băile apartamentelor Residence5

Mai.112023

În cadrul ansamblului Residence5 Pipera Apartments, calitatea finisajelor de interior reprezintă un aspect esențial, iar acest lucru se reflectă în mod deosebit în amenajarea băilor din fiecare apartament. Până la cel mai mic detaliu a fost atent pus la punct pentru a oferi viitorilor rezidenți o experiență deosebită atunci când pășesc în fiecare încăpere.

Pentru a crea băi elegante și moderne, s-a utilizat o selecție atentă de materiale de înaltă calitate. De la podelele finisate cu ceramică Marazzi durabilă și ușor de întreținut, până la pereții placați cu plăci rezistente la umiditate. Toate elementele sunt alese cu grijă pentru a asigura rezistență în timp și o estetică de invidiat.

Ai confortul care contează pentru tine!

În ceea ce privește obiectele sanitare, băile apartamentelor Residence5 sunt echipate cu piese de cea mai bună calitate. Căzile de baie moderne și lavoarele rafinate completează designul plăcut al acestor spații. Fiecare obiect sanitar este ales pentru a oferi confort și funcționalitate maximă, fără a compromite estetica generală a încăperii.

Finisajele de interior includ și baterii și accesorii premium, care adaugă un plus de confort băilor. De la designul contemporan, până la mânerele și suporturile pentru prosoape, atent gândite pentru a se potrivi perfect cu stilul general al băilor și cu un stil de viață modern, ca al tău.

Nu mai trebuie să alegi între estetic sau funcțional, le ai pe ambele

Residence5 se preocupă și de aspectele practice ale finisajelor de interior. Astfel, în băile apartamentelor vei regăsi iluminatul adecvat, inclusiv pregătirea pentru spoturi luminoase și oglinzi iluminate, care adaugă un plus de funcționalitate și creează o atmosferă plăcută în timpul utilizării acestor spații.

Pentru rezidenții care apreciază atenția la detalii, finisajele de interior de la mărci de prestigiu, folosite în amenajarea băilor din apartamentele Residence5, sunt cu siguranță un punct forte. Fiecare element este conceput pentru a crea un mediu rafinat și confortabil, oferind un sentiment de relaxare și eleganță în fiecare moment petrecut în aceste spații.

Situat în nordul Bucureștiului, Residence5 Pipera Apartments îți oferă mai mult decât doar apartamente cu finisaje de interior de calitate. Acest complex rezidențial reprezintă o oază de liniște și confort într-o zonă vibrantă și în continuă dezvoltare. Dacă ești în căutarea unei locuințe în această zonă, te invităm să vii și să experimentezi atmosfera din Residence5.

Aici, veți descoperi nu doar apartamente moderne și bine amenajate, ci și o comunitate prietenoasă și plină de viață. Complexul oferă facilități (spații verzi ample) menite să îmbunătățească stilul de viață al rezidenților. Fie că ești în căutarea unei locuințe pentru o familie în creștere sau vrei să te bucuri de confortul unui apartament modern într-un mediu sigur și prietenos, Residence5 îți oferă tot ceea ce ai nevoie. Mai mult, până pe 30 Mai 2023, ai preț preferențial. Descoperă oferta.

În lumea dinamică în care trăim, viteza devine un avantaj tot mai important, mai ales atunci când vine vorba de a găsi locuința ideală pentru tine. Un apartament cu mutare rapidă este o opțiune care poate aduce numeroase avantaje, atât...
Fiecare pas în direcția unui nou capitol al vieții tale, dorești să fie marcat de eleganță și rafinament, iar noul tău apartament Residence5 Pipera Apartments nu face excepție. În cei peste 20 de ani de experiență în dezvoltări rezidențiale de...
Amplasat într-un cadru exclusivist al Bucureștiului, la doar câteva minute de Bulevardul Pipera și de Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Residence5 Pipera Apartments te răsfață cu avantajele unei zone moderne și cosmopolite. Apropierea de mall Promenada, parcuri, școli, grădinițe și centre comerciale...