Residence5 Pipera Apartments – o viață mai sănătoasă, înconjurați de mai mult spațiu verde

Mart.62023

În ultimul timp, cu toții am învățat cât de important este să ne iubim locuința și să apreciem ceea ce avem. Dacă alegi să locuiești în București, este important să poți opta pentru o zonă care îți oferă un mic colț de natură. Residence5 Pipera Apartments și-a propus să te introducă în comunități de apartamente, situate într-o zonă cu mult spațiu verde, pentru a putea aprecia cu adevărat frumusețea mediului înconjurător și a te bucura de o viață mai lungă și mai sănătoasă. 

Spații verzi pentru a te relaxa

Natura și atmosfera modernă coexistă în zona Pipera. Designul elegant, combinat cu cele două treimi de spații verzi, transformă ansamblul rezidențial în oaza ta de relaxare. Vegetația luxuriantă caracterizată prin spații verzi ample, îți oferă liniște sufletească și un loc reconfortant în care să te destinzi. Relaxarea este importantă pentru starea ta de spirit, mentală, dar și fizică.

Urbanizarea și reducerea spațiilor verzi, este un fenomen de mare amploare, atât în București, cât și în marile orașe din țară și din toată lumea. Residence5 Pipera Apartments își dorește să aducă mai aproape de tine natura prin spațiile verzi ample amenajate, special pentru relaxare, de care vrea să te bucuri cât mai mult. 

Poți alege să ieși la o plimbare în jurul complexul pentru a-ți limpezi gândurile, atunci când ai trecut în regim de lucru work from home. Poți petrece câteva momente pentru meditație sau pentru a-ți desfăta simțurile cu parfumul florilor și al vegetației, de un verde spectaculos, îmbătător. Indiferent de motiv, câteva minute petrecute în aer liber, reprezintă o modalitate sigură de a te simți mai bine.

Zonă specială destinată unui stil de viață sportiv

Când vine vorba de căutarea fericirii și a sănătății mentale și fizice, spațiul verde reprezintă un factor important. Fiindcă sănătatea este cea care primează, poți alege să îți începi sau să îți închei ziua cu o sesiune jogging în interiorul ansamblului, aproape de noua ta casă. 

Spațiul verde amenajat este perfect pentru sesiunile de sport, în aer liber, lângă casă. Astfel, nu va fi nevoie să parcurgi o distanță prea mare pentru a profita de toate facilitățile, pe care o sesiune în aer liber ți le oferă. Dacă îți dorești ceva mai mult și simți nevoia de a ridica greutăți, WorldClass Pipera se află la doar 5 minute distanță. 

Perspective vaste pentru o viață echilibrată

Alege un apartament Residence5 pentru a te bucura de glorioase momente de liniște și relaxare. Această zonă superbă este locul ideal pentru serile de vară, în care poți savura un pahar răcoros de limonadă și senzația brizei răcoroase, de pe terasa noului tău apartament sau chiard in grădină, dacă alegi un apartament cu grădină interioară, la parterul blocului.  Două treimi din suprafața ansamblului este destinată parcurilor verzi și locurilor de joacă, pentru o viață echilibrată.

Întreaga zonă te va ajuta să creezi un work life balance, pentru a-ți îmbunătăți atât bunăstarea fizică, mentală și emoțională, cât și cariera ta.

Residence5 Pipera Apartments se caracterizează printr-un spațiu minunat, care combină elemente naturale, atât în peisaj, cât și în design. Zona de spații verzi ample, îți oferă ție și vecinilor tăi, un spațiu deschis pentru a te bucura de soare și pentru a se relaxa în timpul liber sau după o zi istovitoare de muncă.

Alege www.residence5.ro/pipera-apartments pentru a descoperi un design modern, care combină echilibrul perfect între liniște și viața mai puțin agitată a orașului, elementele care contează atât de mult pentru tine.

În lumea dinamică în care trăim, viteza devine un avantaj tot mai important, mai ales atunci când vine vorba de a găsi locuința ideală pentru tine. Un apartament cu mutare rapidă este o opțiune care poate aduce numeroase avantaje, atât...
Fiecare pas în direcția unui nou capitol al vieții tale, dorești să fie marcat de eleganță și rafinament, iar noul tău apartament Residence5 Pipera Apartments nu face excepție. În cei peste 20 de ani de experiență în dezvoltări rezidențiale de...
Amplasat într-un cadru exclusivist al Bucureștiului, la doar câteva minute de Bulevardul Pipera și de Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Residence5 Pipera Apartments te răsfață cu avantajele unei zone moderne și cosmopolite. Apropierea de mall Promenada, parcuri, școli, grădinițe și centre comerciale...