Residence5 Pipera Apartments – contează unde ieși cu prietenii!

Mai.12023

Să numești un loc „acasă”, descrie mult mai mult decât un spațiu de locuit și o înșiruire de încăperi cu diferite destinații. Oricum ai descrie stilul tău de viață, cu toții ne dorim să facem parte dintr-o comunitate în care să trăim experiențe minunate, să întâlnim noi prieteni și să împărtășim timp de calitate cu familia și persoanele dragi. Residence5 Pipera Apartments, reprezintă acel ansamblu care creează un adevărat sentiment de comunitate. În plus, îți permite să te bucuri de cele mai excentrice facilități, pe care Bucureștiul ți le oferă.

Ești aproape de restaurantul care contează pentru tine, din nordul capitalei

Unul dintre avantajele vieții în complex de apartamente este că vei deveni parte dintr-o comunitate. Vei putea socializa cu noii vecini și, fiind aproape de restaurantele renumite din nordul capitalei, vei putea să savurezi o cafea în localurile renumite din nord, alături de aceștia. Stejarii Pool Club, CulinArt Boutique, Argentine, sunt doar câteva dintre localurile ce îți vor permite ieșiri la prânz sau la cină cu prietenii de birou sau cei din complex.

Fiind aproape de restaurantele frecventate de o multitudine variată de oameni, o ieșire la prânz îți va oferi oportunitatea de a deschide noi conversații. Astfel, vei întâlni oameni care au interese culinare, similare cu ale tale.

Te bucuri de cumpărături de lux din complexele comerciale din vecinătate

La doar câteva minute de ansamblu, vei putea descoperi numeroasele centre comerciale, Băneasa Shopping City, Promenada Mall, Pipera Plaza, Jolie Ville sau Strip Mall, unde să te poți răsfăța cu o sesiune de shopping la branduri de lux.

Situat convenabil, cu acces excelent Șoseaua București-Nord sau București-Ploiești, Residence5 Pipera Apartments se află aproape de magazinele de lux si branduri renumite din mall-uri. Dacă îți dorești puțină mișcare sau să cunoști împrejurimile, poți ajunge chiar și pe jos la restaurante sau centre de shopping.

Îți păstrezi vitalitatea și sănătatea în sălile de sport și centrele spa

Residence5 Pipera Apartments pune accent pe sănătatea și vitalitatea fiecărui locatar. Situate lângă sălile de sport și centrele spa, precum și cele de înfrumusețare, vei dispune de suficient timp să petreci cel puțin 30 de minute, la una dintre locațiile preferate, pentru a te menține în formă.

Aerul curat oferit de vasta întindere de spațiu verde, special amenajată, reprezintă un mare avantaj, atât pentru sănătatea ta, cât și pentru oportunitatea socializării cu ceilalți locatari din ansamblu. Fiindcă mediul fizic joacă un rol important în încurajarea contactelor sociale, este evidentă nevoia unui spațiu verde cât mai amplu.

Fiindcă locul unde socializezi contează, te vei bucura, de asemenea, să ieși la piscină sau să mergi la sala de sport și să te reunești cu oamenii dragi ție. Cu atâtea saloane de beauty în zonă, îți poți surprinde persoana iubită cu o programare la un salon de beauty exclusivist.

Ansamblul de Residence5 Pipera Apartments oferă apartamente noi, de o calitate excepțională, cu unul, două și trei dormitoare, cu planuri deschise și finisaje de interior de lux. Ceea ce diferențiază cu adevărat ansamblul, sunt spațiile comune unice și inovatoare. Residence5 este conceput pentru a încuraja rezidenții să petreacă timp de calitate împreună și să se bucure de viață. Dacă ți-a atras atenția, consultă apartamentele disponibile pe www.residence5.ro/pipera-apartments și alege să începi o nouă viață.

În lumea dinamică în care trăim, viteza devine un avantaj tot mai important, mai ales atunci când vine vorba de a găsi locuința ideală pentru tine. Un apartament cu mutare rapidă este o opțiune care poate aduce numeroase avantaje, atât...
Fiecare pas în direcția unui nou capitol al vieții tale, dorești să fie marcat de eleganță și rafinament, iar noul tău apartament Residence5 Pipera Apartments nu face excepție. În cei peste 20 de ani de experiență în dezvoltări rezidențiale de...
Amplasat într-un cadru exclusivist al Bucureștiului, la doar câteva minute de Bulevardul Pipera și de Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Residence5 Pipera Apartments te răsfață cu avantajele unei zone moderne și cosmopolite. Apropierea de mall Promenada, parcuri, școli, grădinițe și centre comerciale...