Residence5 Pipera Apartments locație de top, în Pipera

Iul.272023
<a href="https://www.freepik.com/free-photo/curly-young-woman-straw-hat-holding-glass-icy-cocktail-while-her-long-haired-friend-making-selfie_10562209.htm#page=2&query=happy%20friends%20apartment%20green%20area&position=1&from_view=search&track=ais">Image by lookstudio</a> on Freepik

Amplasat într-un cadru exclusivist al Bucureștiului, la doar câteva minute de Bulevardul Pipera și de Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Residence5 Pipera Apartments te răsfață cu avantajele unei zone moderne și cosmopolite. Apropierea de mall Promenada, parcuri, școli, grădinițe și centre comerciale oferă confort și relaxare. De asemenea, Residence5 Pipera Apartments atrage investitori, familii și oameni de afaceri, datorită proximității față de marile corporații.

Zonă ușor accesibilă, ce facilitează deplasările de orice fel

Ansamblul Residence5 Pipera îți oferă accesibilitatea spre mijloacele de transport (autobuze, metrou Pipera și Aurel Vlaicu), precum și spre arterele rutiere majore facilitează călătoriile și întâlnirile de afaceri. Stația de autobuz din apropiere și accesul rapid spre aeroport îți garantează un confort suplimentar.

 

Ansamblul beneficiază de o locație excelentă, cu acces ușor către diverse puncte de interes și facilități esențiale. Locurile unde poți să servi o cafea cu prietenii sau centrele comerciale de prestigiu, restaurante rafinate, săli de sport de calitate și saloane de înfrumusețare completează experiența urbană.

Image by Freepik

O viață socială activă, înconjurat de numeroase oportunități

Cu facilități și servicii la superlativ, poți trăi momente relaxante la sala de sport de lângă casă sau în centrul spa. De asemenea, te poți bucura de o plimbare liniștită prin frumoasele grădini și parcuri amenajate în ansamblu sau poți evada în parcurile din apropiere. Pasionații de sport pot folosi cu entuziasm terenurile din proximitate, iar cei ce iubesc socializarea se pot reuni în lounge-urile elegante sau restaurantele din zonă.

 

Pentru cei mici, există o zonă specială de joacă, în timp ce pasionații de artă pot participa la evenimentele culturale și expoziții organizate în nordul capitalei. Opțiunile sunt nesfârșite când locuiești în Residence5 Pipera Apartments!

Descoperă apartamentele disponibile din zona cosmopolită din nordul capitalei

Dacă ești în căutarea unei investiții imobiliare deosebite în București, alege Residence5 Pipera Apartments - o comunitate vibrantă se înfiripă în ansamblul recunoscut pentru spațiile sale pline cu arbori și plante, pentru o viață sănătoasă.

 

Vizitează https://pipera-apartments.residence5.ro/apartamente/ și prinde ultimele apartamente disponibile în proiectul ce îți promite o viață de vis.

 

Vino să îți prezentăm un apartament complet finisat, cu predare până la finalul anului, în Decembrie 2023.

În lumea dinamică în care trăim, viteza devine un avantaj tot mai important, mai ales atunci când vine vorba de a găsi locuința ideală pentru tine. Un apartament cu mutare rapidă este o opțiune care poate aduce numeroase avantaje, atât...
Fiecare pas în direcția unui nou capitol al vieții tale, dorești să fie marcat de eleganță și rafinament, iar noul tău apartament Residence5 Pipera Apartments nu face excepție. În cei peste 20 de ani de experiență în dezvoltări rezidențiale de...
Achiziția unui apartament în Residence5 Pipera te aduce mai aproape de o comunitate de oameni activi, moderni și care aspiră la un stil de viață liniștit, sănătos și sigur. Proiectul este dedicat celor ce iubesc natura, liniștea și pun preț...