Residence5, semnătura unui brand de încredere

Iun.232023

Când decizi să investești într-un apartament, contează atât locația, calitatea, dar și dezvoltatorul ansamblului. Credibilitatea noastră pentru finalizarea proiectului la standardele de calitate pe care ți le dorești, la termenul stabilit și în condițiile agreate cântăresc de asemenea, în decizia ta finală. Toate aceste criterii le regăsești în proiectul Residence5 Pipera Apartments și îți garantează că vei avea o locuință modernă, unde calitatea se îmbină cu designul modern, ce poartă semnătura unui brand de încredere.

Experiență recunoscută pe segmentul apartamentelor de calitate

Residence5 este un brand cunoscut pe segmentul de apartamente de calitate, din nordul Bucureștiului. Cu peste 20 de proiecte realizate până în prezent, ne mândrim cu clienții fericiți pe care i-am întâlnit în cei peste 25 de ani de experiență în imobiliare. Arhitectura fiecărui imobil este gândită astfel încât fiecare apartament să poată beneficia de spații verzi și cât mai multă lumină naturală, să fie aerisite, luminoase și primitoare.

 

Toate apartamentele beneficiază de terase, ce pot fi amenajate ingenios, astfel încât fiecare dimineață să fie o încântare.

 

Finisajele alese de către dezvoltator sunt atent ales, de la branduri renumite, pentru o calitate garantată. De astfel, fiecare proiect realizat a vizat criterii tot mai înalte de calitate, pentru a îndeplini exigențele celor mai pretențioși clienți. De la tâmplărie, unități de climă, ușile de interior și până la finisajele interioare, parchet, ceramică și obiecte sanitare, toate sunt proiectate cu echipe de arhitecți și designeri și montate cu echipe de profesioniști.

Echipele Residence5 duc fiecare proiect la următorul nivel de calitate

Residence5 Pipera Apartments beneficiază de o vastă experiență datorită celor peste 1.000 de apartamente și vile construite în nordul capitalei. Fiecare apartament reprezintă o investiție de încredere, datorită construcției în sine, locației și finisajelor selecționate

 

Zona aleasă este una în plină expansiune, bucurându-se în același timp de două treimi de spații verzi special amenajate. Locația este aproape de Parcul Herăstrău (10 minute), centre comerciale (Pipera Plaza, Promenada) și reprezintă în sine un randament ridicat, datorită sediilor de birouri din zonă.

 

Residence5 Pipera Apartments, precum și fiecare proiect al dezvoltatorului, sunt proiecte cu notorietate ridicată în rândul investitorilor din nordul capitalei, create din dorința de a-ți oferi cele mai moderne și calitative locuințe.

Experiența în alegerea locației ideale

Zona Pipera este o zonă în continuă expansiune, cu cerințe de locuit din ce în ce mai mari. Accesul rapid către aeroporturile Băneasa și Otopeni, spre autostrada A3 București-Ploiești, precum și la zona de birouri Pipera. Ruta facilă înspre centrul și în afara orașului, au transformat locul într-unul dintre cele mai căutate cartiere din nordul capitalei.

 

Poți alege să achiziționezi un apartament în ansamblu pentru a te bucura de o locuință ce poartă semnătura Residence5. Descoperă apartamentele din cadrul noului ansamblu Residence5 Pipera Apartments, disponibile pe pagina web a proiectului https://pipera-apartments.residence5.ro/apartamente/ și alege-l pe cel contează pentru tine.

Profită de experiența Residence5 pentru a te bucura de garanția unei locuințe de calitate. Vino să îți prezentăm un apartament complet finisat, cu predare până la finalul anului, în Decembrie 2023.

Calitatea este cheia către un stil de viață rafinat, iar când vine vorba de locuința ta, aceasta aduce nu doar confort, ci și plus valoare. Finisajele de calitate ale apartamentelor Residence5 Pipera Apartments reprezintă unul dintre aspectele definitorii ale proprietății...
Suntem dornici să vă prezentăm astăzi cel puțin 5 motive uimitoare pentru care apartamentele Residence5 Pipera Apartments sunt alegerea perfectă pentru cei care caută rafinament și lux în nordul Bucureștiului. Calitatea inegalabilă a apartamentelor La Residence5, înțelegem că locuința reprezintă...
Bine ați venit pe pagina Residence5 Pipera Apartments, sursa ta de inspirație pentru o investiție sau gestionarea apartamentului tău după achiziție. În acest articol, am ales să abordăm tema Cum poți crea un design interior atrăgător pentru apartamentul tău, făcând...